pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tarihi Konakta Yöresel Yemek

01.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 01.06.2017 - 16:18
 

Tarihi Konakta Yöresel Yemek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi bünyesindeki tarihi Ağalar Konağında yöresel yemek hizmeti verildiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi bünyesindeki tarihi Ağalar Konağında yöresel yemek hizmeti verildiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca belediye bünyesindeki Ağalar Konağı ve Hılla Kafe Restoranın iftar ve sahur hizmeti verdiği belirtildi.Tarihi niteliği bulunan Ağalar Konağı'nda Kırşehir ve yöresine ait yiyecek ve içecek servisi yapıldığı vurgulanan açıklamada, buraya gelenlerin tasavvuf müziği eşliğinde ramazan mutluluğunu yaşadığı dile getirildi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açıldığından itibaren tarihi Ağalar Konağı ve Hılla Kafe Restorana büyük ilgi olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:"Göreve geldiğimizde Kırşehir’in sosyal anlamda eksiklerinin olduğunu tespit ettik. Yeniden restore edip çevre düzenlemesini yaptığımız Hılla Kafe Restoranımızı açtık. Daha sonra açılışını gerçekleştirdiğimiz Ağalar Konağı Kırşehir Mutfağı ile halkımıza güzel hizmetler sunacak olan işletmelerimize bir yenisini daha ekledik. Ağalar Konağımız Kırşehir’in değişen, gelişen çehresinin bir örneğidir. Ağalar Konağı Kültür Evi, hem vatandaşlarımız için hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz için güzel vakit geçirebilecekleri hoş bir ortama sahip. Konakta içeride 150 kişi, verandalarda ve bahçede 100 kişi olmak üzere aynı anda 250 misafirimizi ağırlama imkanı buluyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi bünyesindeki tarihi Ağalar Konağında yöresel yemek hizmeti verildiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi bünyesindeki tarihi Ağalar Konağında yöresel yemek hizmeti verildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca belediye bünyesindeki Ağalar Konağı ve Hılla Kafe Restoranın iftar ve sahur hizmeti verdiği belirtildi.

Tarihi niteliği bulunan Ağalar Konağı'nda Kırşehir ve yöresine ait yiyecek ve içecek servisi yapıldığı vurgulanan açıklamada, buraya gelenlerin tasavvuf müziği eşliğinde ramazan mutluluğunu yaşadığı dile getirildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açıldığından itibaren tarihi Ağalar Konağı ve Hılla Kafe Restorana büyük ilgi olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizde Kırşehir’in sosyal anlamda eksiklerinin olduğunu tespit ettik. Yeniden restore edip çevre düzenlemesini yaptığımız Hılla Kafe Restoranımızı açtık. Daha sonra açılışını gerçekleştirdiğimiz Ağalar Konağı Kırşehir Mutfağı ile halkımıza güzel hizmetler sunacak olan işletmelerimize bir yenisini daha ekledik. Ağalar Konağımız Kırşehir’in değişen, gelişen çehresinin bir örneğidir. Ağalar Konağı Kültür Evi, hem vatandaşlarımız için hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz için güzel vakit geçirebilecekleri hoş bir ortama sahip. Konakta içeride 150 kişi, verandalarda ve bahçede 100 kişi olmak üzere aynı anda 250 misafirimizi ağırlama imkanı buluyoruz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.