pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Tapsız, Tartan Konağı'nı İnceledi

17.05.2017 - 20:33, Güncelleme: 17.05.2017 - 20:33
 

Vali Tapsız, Tartan Konağı'nı İnceledi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, tarihi Tartan Konağı'nda incelemelerde bulundu.Vali Tapsız, yaptığı konuşmada, tarihi ve kültürel dokusuyla...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, tarihi Tartan Konağı'nda incelemelerde bulundu.Vali Tapsız, yaptığı konuşmada, tarihi ve kültürel dokusuyla Anadolu mimarisinin en güzel örnekleri arasında yer alan Tartan Evinin tanıtımının daha iyi yapılarak kültür turizmine kazandırılması gerektiğini belirtti."Medeniyetimizi meydana getiren tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkmalıyız." diyen Tapsız, geçmişle gelecek arasında bir kültür görevi yapan, mimarisi ve sahip olduğu estetiği ile tarihe ışık tutan bu eserlerin gelecek nesillere miras bırakılması konusunda toplumun tüm kesimleri tarafından gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, tarihi Tartan Konağı'nda incelemelerde bulundu.Vali Tapsız, yaptığı konuşmada, tarihi ve kültürel dokusuyla...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, tarihi Tartan Konağı'nda incelemelerde bulundu.
Vali Tapsız, yaptığı konuşmada, tarihi ve kültürel dokusuyla Anadolu mimarisinin en güzel örnekleri arasında yer alan Tartan Evinin tanıtımının daha iyi yapılarak kültür turizmine kazandırılması gerektiğini belirtti.
"Medeniyetimizi meydana getiren tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkmalıyız." diyen Tapsız, geçmişle gelecek arasında bir kültür görevi yapan, mimarisi ve sahip olduğu estetiği ile tarihe ışık tutan bu eserlerin gelecek nesillere miras bırakılması konusunda toplumun tüm kesimleri tarafından gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.