pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Petrol İstasyonunda Çıkan Yangın Söndürüldü

17.05.2017 - 20:28, Güncelleme: 17.05.2017 - 20:28
 

Petrol İstasyonunda Çıkan Yangın Söndürüldü

KONYA (AA) - Merkez Karatay ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangın, iftaiye ekiplerince söndürüldü.Üçler Mezarlığı karşısında bulunan...

KONYA (AA) - Merkez Karatay ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangın, iftaiye ekiplerince söndürüldü.Üçler Mezarlığı karşısında bulunan akaryakıt istasyonunda, yakıt tankerine yakın bir bölümde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.Kısa sürede büyüyen alevlerden bir araç da zarar gördü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, patlama ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.Ardından itfaiye ekipleri, dört bir koldan alevleri kontrol altına alarak söndürdü.
KONYA (AA) - Merkez Karatay ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangın, iftaiye ekiplerince söndürüldü.Üçler Mezarlığı karşısında bulunan...

KONYA (AA) - Merkez Karatay ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangın, iftaiye ekiplerince söndürüldü.

Üçler Mezarlığı karşısında bulunan akaryakıt istasyonunda, yakıt tankerine yakın bir bölümde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevlerden bir araç da zarar gördü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, patlama ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Ardından itfaiye ekipleri, dört bir koldan alevleri kontrol altına alarak söndürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.