pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda İmalathanelerde Denetim Artırılacak

24.12.2016 - 15:58, Güncelleme: 24.12.2016 - 15:58
 

Beypazarı'nda İmalathanelerde Denetim Artırılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçedeki gıda imalathanelerinde denetimlerin artırılacağını bildirdi. Ekici,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçedeki gıda imalathanelerinde denetimlerin artırılacağını bildirdi. Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin zaman zaman gıda imalatı yapan iş yerlerinde denetimlerde bulunduklarını söyledi. Bu denetimleri daha da artıracaklarını belirten Ekici, "İmalathanelerin bazılarında eksiklikler gördük. Bunları tamamlamaları için süre verdik. Gıda konusunda müdürlük olarak denetimlerdeki hassasiyetlerimiz sürüyor." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçedeki gıda imalathanelerinde denetimlerin artırılacağını bildirdi. Ekici,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, ilçedeki gıda imalathanelerinde denetimlerin artırılacağını bildirdi.

Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin zaman zaman gıda imalatı yapan iş yerlerinde denetimlerde bulunduklarını söyledi.

Bu denetimleri daha da artıracaklarını belirten Ekici, "İmalathanelerin bazılarında eksiklikler gördük. Bunları tamamlamaları için süre verdik. Gıda konusunda müdürlük olarak denetimlerdeki hassasiyetlerimiz sürüyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.