pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Saygılı, Personelle Bir Araya Geldi

24.12.2016 - 15:53, Güncelleme: 24.12.2016 - 15:53
 

Başkan Saygılı, Personelle Bir Araya Geldi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, personelle bir araya geldi.Başkan Saygılı, Belediye Toplantı Salonu'nda kentte devam eden ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, personelle bir araya geldi.Başkan Saygılı, Belediye Toplantı Salonu'nda kentte devam eden ve biten projeler hakkında personele bilgi verdi.Saygılı, burada yaptığı konuşmada, şehrin sosyal ve kültürel tarihini yansıtacak olan Tarihi Kırıkkale Evleri inşaatının devam ettiğini ve 2017 yılı içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.700 araçlık bir otopark yaptıklarını vurgulayan Saygılı, "Karşıyaka, Yuva ve Selimözer mahallelerine de ikinci bir yol yapım çalışmamız var. Trafiği rahatlatmak adına ve şehrimizi ikiye bölen demiryolu için 3 adet kavşak tasarladık. Şehrimizin bir mezarlık ihtiyacı vardı, yaptığımız bir çalışma sonunda kısa sürede şehrimiz yeni bir mezarlığa kavuşacak. Diğer bir projemiz olan Bahçelievler Bisiklet ve Yürüyüş yolunu hizmete açtık. Bütün bu çalışmaların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sizden ricam görevinizi en iyi şekilde yapmanız. Toplantıya katılan değerli mesai arkadaşlarım, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, personelle bir araya geldi.Başkan Saygılı, Belediye Toplantı Salonu'nda kentte devam eden ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, personelle bir araya geldi.

Başkan Saygılı, Belediye Toplantı Salonu'nda kentte devam eden ve biten projeler hakkında personele bilgi verdi.

Saygılı, burada yaptığı konuşmada, şehrin sosyal ve kültürel tarihini yansıtacak olan Tarihi Kırıkkale Evleri inşaatının devam ettiğini ve 2017 yılı içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.

700 araçlık bir otopark yaptıklarını vurgulayan Saygılı, "Karşıyaka, Yuva ve Selimözer mahallelerine de ikinci bir yol yapım çalışmamız var. Trafiği rahatlatmak adına ve şehrimizi ikiye bölen demiryolu için 3 adet kavşak tasarladık. Şehrimizin bir mezarlık ihtiyacı vardı, yaptığımız bir çalışma sonunda kısa sürede şehrimiz yeni bir mezarlığa kavuşacak. Diğer bir projemiz olan Bahçelievler Bisiklet ve Yürüyüş yolunu hizmete açtık. Bütün bu çalışmaların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sizden ricam görevinizi en iyi şekilde yapmanız. Toplantıya katılan değerli mesai arkadaşlarım, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.