pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

18.12.2016 - 15:18, Güncelleme: 18.12.2016 - 15:18
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Kayseri'nin Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Talasgücü Belediyespor, deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştıkları maça, ay-yıldızlı tişörtle ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı- Kulübün başkanı Karakullukçu:- "Hepimiz orada

AKSARAY (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup'taki karşılaşması için Aksaray'a gelen Talasgücü Belediyespor takımı, maça ay-yıldızlı tişörtle ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı. Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup'ta, 68 Aksaray Belediyespor, kendi sahasında Kayseri'den gelen Talasgücü Belediyespor ile karşılaştı.Aksaray Dağılgan Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi, rakip takım tarafından çiçeklerle karşılanan Talasgücü Belediyespor takımı, sahaya ay-yıldızlı tişört ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından futbolcular, stattaki görevli polislere sarılarak, çiçek verdi.Talasgücü Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Rıza Karakullukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün ilçelerinde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediğini söyledi.Terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurgulayan Karakullukçu, "Hepimiz orada, o alandaydık. Çok can sıkıcı bir durumdu. Dün geceden beri hiç birimiz uyuyamadık. Kayseri ve tüm Türkiye ayakta. Sabaha kadar şehitler için nöbetler tutuldu. Allah bir daha bu tür saldırıları yaşatmasın. Dostluk, kardeşlik ve birlikte olduğumuzu göstermek için maça geldik. İnşallah dostluk kazanacak. Bu tür saldırılarla kimse bizi yenemeyecek. Biz hep birlikte, tek vücut olacağız. Milletimizin başı sağ olsun." diye konuştu.Öte yandan maçta sık sık taraftarlarca "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları atıldı.
Kayseri'nin Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Talasgücü Belediyespor, deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştıkları maça, ay-yıldızlı tişörtle ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı- Kulübün başkanı Karakullukçu:- "Hepimiz orada

AKSARAY (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup'taki karşılaşması için Aksaray'a gelen Talasgücü Belediyespor takımı, maça ay-yıldızlı tişörtle ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı.

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup'ta, 68 Aksaray Belediyespor, kendi sahasında Kayseri'den gelen Talasgücü Belediyespor ile karşılaştı.

Aksaray Dağılgan Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi, rakip takım tarafından çiçeklerle karşılanan Talasgücü Belediyespor takımı, sahaya ay-yıldızlı tişört ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından futbolcular, stattaki görevli polislere sarılarak, çiçek verdi.

Talasgücü Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Rıza Karakullukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün ilçelerinde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediğini söyledi.

Terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurgulayan Karakullukçu, "Hepimiz orada, o alandaydık. Çok can sıkıcı bir durumdu. Dün geceden beri hiç birimiz uyuyamadık. Kayseri ve tüm Türkiye ayakta. Sabaha kadar şehitler için nöbetler tutuldu. Allah bir daha bu tür saldırıları yaşatmasın. Dostluk, kardeşlik ve birlikte olduğumuzu göstermek için maça geldik. İnşallah dostluk kazanacak. Bu tür saldırılarla kimse bizi yenemeyecek. Biz hep birlikte, tek vücut olacağız. Milletimizin başı sağ olsun." diye konuştu.

Öte yandan maçta sık sık taraftarlarca "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.