pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

14.12.2016 - 13:38, Güncelleme: 14.12.2016 - 13:38
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve belediye meclis üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeni̇yle Gürün İlçe Emniyet Müdür...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve belediye meclis üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeni̇yle Gürün İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Gezer'e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Çiftçi ziyarette, "Bizler millet olarak gece gündüz demeden hayatını tehlikeye atarak bu ulvi görevi yerine getiren polislerimizin her zaman yanındayız." dedi.Birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini dile getiren Çiftçi, "Görevini ifa ederken hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine hayırlı uzun ömürler diliyorum." diye konuştu. İlçe Emniyet Müdür Vekili Başpolis Yusuf Gezer de polisin doğrunun, hukukun ve merhametin yanında olduğunu belirterek, ziyaretinden dolayı Çiftçi'ye teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve belediye meclis üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeni̇yle Gürün İlçe Emniyet Müdür...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve belediye meclis üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeni̇yle Gürün İlçe Emniyet Müdür Vekili Yusuf Gezer'e taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Çiftçi ziyarette, "Bizler millet olarak gece gündüz demeden hayatını tehlikeye atarak bu ulvi görevi yerine getiren polislerimizin her zaman yanındayız." dedi.

Birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini dile getiren Çiftçi, "Görevini ifa ederken hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine hayırlı uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Başpolis Yusuf Gezer de polisin doğrunun, hukukun ve merhametin yanında olduğunu belirterek, ziyaretinden dolayı Çiftçi'ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.