pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

02.11.2016 - 13:58, Güncelleme: 02.11.2016 - 13:58
 

Sivas'tan Kısa Kısa

Gölova'da Karayakup Türbesi yolunda iyileştirme çalışmaları

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde bulunan Karayakup Türbesi yolunda iyileştirme çalışmaları başlatıldı.Yolda yapılan iyileştirme çalışmalarını inceleyen Kaymakam Erkan İsa Erat, türbe yolunun dar olmasından dolayı yaz sezonunda ziyaretçilerin çok sıkıntı çektiğini söyledi.Türbenin ilçe merkezine 8 kilometre uzaklıkta bulunduğunu anımsatan Erat, "Yaz döneminde türbeye yoğun ziyaretçi gelmektedir. Araçlarıyla gelen misafirlerimiz yolda sıkıntı çektiğinden dolayı, yolda genişletme çalışması başlatmış bulunmaktayız. İnşallah, gelen misafirlerimiz artık bu sıkıntıdan kurtulmuş olacaktır." dedi. - Suşehri'ne yeni hükümet konağıSuşehri ilçesine yapılacak hükümet konağı için yer teslimi gerçekleştirildi.Kaymakam Kadir Perçi, yeni hükümet konağı ve adliye binasının 450 iş gününde bitirileceğini belirtti.Yer tesliminin ardından eski Ticaret Meslek Lisesi binasında söküm ve yıkım işlerinin başladığını aktaran Perçi, "Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda belirtilen sürede yeni bina tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Güzel bir mimari yapıyla inşa edilecek hükümet konağı ve adliye binamızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.
Gölova'da Karayakup Türbesi yolunda iyileştirme çalışmaları

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde bulunan Karayakup Türbesi yolunda iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

Yolda yapılan iyileştirme çalışmalarını inceleyen Kaymakam Erkan İsa Erat, türbe yolunun dar olmasından dolayı yaz sezonunda ziyaretçilerin çok sıkıntı çektiğini söyledi.

Türbenin ilçe merkezine 8 kilometre uzaklıkta bulunduğunu anımsatan Erat, "Yaz döneminde türbeye yoğun ziyaretçi gelmektedir. Araçlarıyla gelen misafirlerimiz yolda sıkıntı çektiğinden dolayı, yolda genişletme çalışması başlatmış bulunmaktayız. İnşallah, gelen misafirlerimiz artık bu sıkıntıdan kurtulmuş olacaktır." dedi.

- Suşehri'ne yeni hükümet konağı

Suşehri ilçesine yapılacak hükümet konağı için yer teslimi gerçekleştirildi.

Kaymakam Kadir Perçi, yeni hükümet konağı ve adliye binasının 450 iş gününde bitirileceğini belirtti.

Yer tesliminin ardından eski Ticaret Meslek Lisesi binasında söküm ve yıkım işlerinin başladığını aktaran Perçi, "Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda belirtilen sürede yeni bina tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Güzel bir mimari yapıyla inşa edilecek hükümet konağı ve adliye binamızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.