pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Organ Bağışı Haftası

02.11.2016 - 13:48, Güncelleme: 02.11.2016 - 13:48
 

Organ Bağışı Haftası

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, organ bağışının en kutsal en anlamlı bağış olduğunu belirtti.Vali Kamçı, "Organ Bağışı Haftası"...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, organ bağışının en kutsal en anlamlı bağış olduğunu belirtti.Vali Kamçı, "Organ Bağışı Haftası" nedeniyle yayımladığı mesajında, birçok insanın organ nakline kavuşmayı beklediğini ve bu durumun onlar için hayati anlam ifade ettiğini kaydetti.Bir insan organlarını bağışlayarak, başka bir insanın yaşama şansını sağlayabileceğine işaret eden Kamçı, şöyle devam etti: "Her insan yalnızca ölüm eşiğindeyken değil, hayattayken de organ bağışını yapabilir. Organ bağışı ile birçok insana hayat sağlanabilir. Bu yüzden herkesin, organ bağışının ne kadar önemli olduğunu ve birçok insanın bağışlanması için organ beklediğini bilmesi gerekmektedir. Unutmamamız gereken en önemli husus da bir gün bizim de organ nakline ihtiyaç duyabileceğimizdir. Bunun bilinciyle organ bağışının önemini vurgulamak, duyarlılığı en üst seviyeye çıkartmak en temel hedefimiz olmalı. Bu duygularla tüm insanları organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, organ bağışının en kutsal en anlamlı bağış olduğunu belirtti.Vali Kamçı, "Organ Bağışı Haftası"...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, organ bağışının en kutsal en anlamlı bağış olduğunu belirtti.

Vali Kamçı, "Organ Bağışı Haftası" nedeniyle yayımladığı mesajında, birçok insanın organ nakline kavuşmayı beklediğini ve bu durumun onlar için hayati anlam ifade ettiğini kaydetti.

Bir insan organlarını bağışlayarak, başka bir insanın yaşama şansını sağlayabileceğine işaret eden Kamçı, şöyle devam etti:

"Her insan yalnızca ölüm eşiğindeyken değil, hayattayken de organ bağışını yapabilir. Organ bağışı ile birçok insana hayat sağlanabilir. Bu yüzden herkesin, organ bağışının ne kadar önemli olduğunu ve birçok insanın bağışlanması için organ beklediğini bilmesi gerekmektedir. Unutmamamız gereken en önemli husus da bir gün bizim de organ nakline ihtiyaç duyabileceğimizdir. Bunun bilinciyle organ bağışının önemini vurgulamak, duyarlılığı en üst seviyeye çıkartmak en temel hedefimiz olmalı. Bu duygularla tüm insanları organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.