pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

02.10.2016 - 11:43, Güncelleme: 02.10.2016 - 11:43
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

Kent genelindeki operasyonda 119 şüphelinin üst araması yapıldı - Üzerinde esrar ve sentetik uyuşturucu bulunan 7 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 119 şüphelinin üst araması yapıldı, üzerinde esrar ve sentetik uyuşturucu bulunan 7 kişi gözaltına alındı.Kayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik kent genelinde operasyon gerçekleştirdi.Ekipler, kontrol ettikleri 119 şüpheliden üzerlerinde 8 gram esrar ve 3 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen şüpheliler O.K, A.Y, S.B, K.Ö, A.N.Ç, E.B.G ve H.K'yi gözaltına aldı.
Kent genelindeki operasyonda 119 şüphelinin üst araması yapıldı - Üzerinde esrar ve sentetik uyuşturucu bulunan 7 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 119 şüphelinin üst araması yapıldı, üzerinde esrar ve sentetik uyuşturucu bulunan 7 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik kent genelinde operasyon gerçekleştirdi.

Ekipler, kontrol ettikleri 119 şüpheliden üzerlerinde 8 gram esrar ve 3 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen şüpheliler O.K, A.Y, S.B, K.Ö, A.N.Ç, E.B.G ve H.K'yi gözaltına aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.