pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor Deplasmanda Kayıp

02.10.2016 - 11:33, Güncelleme: 02.10.2016 - 11:33
 

Kayserispor Deplasmanda Kayıp

- Ligde son deplasman galibiyetini geçen sezon Kasımpaşa karşısında alan Kayserispor, o maçın ardından 6 karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırma başarısı göstermedi

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Kayserispor'un ligde rakip sahalardaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı.Ligde deplasmandaki son galibiyetini geçen sezonun 29. haftasında 17 Nisan'da Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek elde eden sarı-kırmızılı ekip, bu maçın ardından çıktığı 6 karşılaşmada da 3 puanı hanesine yazdıramadı.Kasımpaşa galibiyeti sonrası deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kayseri temsilcisi, Beşiktaş (4-0) ve Galatasaray (6-0) mağlubiyetleriyle sezonu tamamladı. Yeni sezonda da ligin ikinci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Kayserispor, ligin 4. haftasındaki 3-1'lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından dün de Kasımpaşa önünde 3-1'le yenilgiden kurtulamadı.Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım, ligde deplasmanda 6 maçtır galibiyete hasret kaldı.Kayserispor geride kalan 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 5 puan topladı.
- Ligde son deplasman galibiyetini geçen sezon Kasımpaşa karşısında alan Kayserispor, o maçın ardından 6 karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırma başarısı göstermedi


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Kayserispor'un ligde rakip sahalardaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Ligde deplasmandaki son galibiyetini geçen sezonun 29. haftasında 17 Nisan'da Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek elde eden sarı-kırmızılı ekip, bu maçın ardından çıktığı 6 karşılaşmada da 3 puanı hanesine yazdıramadı.

Kasımpaşa galibiyeti sonrası deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kayseri temsilcisi, Beşiktaş (4-0) ve Galatasaray (6-0) mağlubiyetleriyle sezonu tamamladı.

Yeni sezonda da ligin ikinci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Kayserispor, ligin 4. haftasındaki 3-1'lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından dün de Kasımpaşa önünde 3-1'le yenilgiden kurtulamadı.

Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım, ligde deplasmanda 6 maçtır galibiyete hasret kaldı.

Kayserispor geride kalan 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 5 puan topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.