pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atık Yağların Toplanmasına İlgi Büyük

10.06.2019 - 13:43, Güncelleme: 10.06.2019 - 13:43
 

Atık Yağların Toplanmasına İlgi Büyük

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından başlatılan atık yağ toplama kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Melikgazi Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından başlatılan atık yağ toplama kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, kısa süre önce işletme ve evlerden atık yağ toplama kampanyası başlattıklarını hatırlattı.Vatandaşların ve esnafın kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:"Evlerde ve iş yerlerinde kullanılmış kızartma yağlarını topluyoruz. Bu yağların biogaz yapılarak araçlarda yakıt olarak kullanılmasını sağlıyoruz. Sonuç itibari ile ekonomiye katkı sağlıyoruz. Belediye yatırımlarına da mali kaynak oluşmasına imkan tanıyoruz. Daha da önemlisi dışa bağımlı akaryakıt alımını azaltıyoruz."Palancıoğlu, yılın ilk 4 ayı içerisinde bin 375 litre yağ topladıklarını sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından başlatılan atık yağ toplama kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Melikgazi Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından başlatılan atık yağ toplama kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, kısa süre önce işletme ve evlerden atık yağ toplama kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

Vatandaşların ve esnafın kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Evlerde ve iş yerlerinde kullanılmış kızartma yağlarını topluyoruz. Bu yağların biogaz yapılarak araçlarda yakıt olarak kullanılmasını sağlıyoruz. Sonuç itibari ile ekonomiye katkı sağlıyoruz. Belediye yatırımlarına da mali kaynak oluşmasına imkan tanıyoruz. Daha da önemlisi dışa bağımlı akaryakıt alımını azaltıyoruz."

Palancıoğlu, yılın ilk 4 ayı içerisinde bin 375 litre yağ topladıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.