pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Temiz Ve Yeşil Çevre İçin Hassasiyet Gösterilmelidir"

10.06.2019 - 13:38, Güncelleme: 10.06.2019 - 13:38
 

"Temiz Ve Yeşil Çevre İçin Hassasiyet Gösterilmelidir"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir çevre bırakmak için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini bildirdi.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir çevre bırakmak için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini bildirdi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker ve beraberindeki heyet Vali Akın'ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Akın, doğayı koruma konusunda kamuoyunda duyarlılık oluşturularak, çevre konusundaki sorunlara dikkat çekilmesi gerektiğini belirtti.Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için çevrenin temiz tutulması gerektiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:"Sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı herkesin hakkıdır. Devletimiz gelecek nesillere daha temiz, daha yeşil bir çevre bırakmak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek konularına hassasiyet gösterirken çocuklarımıza çevre bilincini aşılama adına da önemli çalışmalar yürütülmektedir. Bizler de bu konuda yapılan çalışmaları önemsiyor, yakından takip ediyor, Kırşehir'deki mevcut ormanlık alanları korumak ve orman varlığını daha da arttırmak için gayret ediyoruz. Her vatandaşımızın da çevresini temiz tutmak ve orman varlığını arttırmak için elinden geleni yapmasını bekliyoruz."Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker ise kurum hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir çevre bırakmak için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini bildirdi.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir çevre bırakmak için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker ve beraberindeki heyet Vali Akın'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akın, doğayı koruma konusunda kamuoyunda duyarlılık oluşturularak, çevre konusundaki sorunlara dikkat çekilmesi gerektiğini belirtti.

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için çevrenin temiz tutulması gerektiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı herkesin hakkıdır. Devletimiz gelecek nesillere daha temiz, daha yeşil bir çevre bırakmak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek konularına hassasiyet gösterirken çocuklarımıza çevre bilincini aşılama adına da önemli çalışmalar yürütülmektedir. Bizler de bu konuda yapılan çalışmaları önemsiyor, yakından takip ediyor, Kırşehir'deki mevcut ormanlık alanları korumak ve orman varlığını daha da arttırmak için gayret ediyoruz. Her vatandaşımızın da çevresini temiz tutmak ve orman varlığını arttırmak için elinden geleni yapmasını bekliyoruz."

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker ise kurum hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.