pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara Belediyesi Personeli İftarda Bir Araya Geldi

31.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2019 - 10:28
 

Zara Belediyesi Personeli İftarda Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çalışanları iftar programında buluştu.Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına belediye meclis üyeleri ve...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çalışanları iftar programında buluştu.Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına belediye meclis üyeleri ve belediye bünyesinde çalışan işçiler katıldı.Belediye Başkanı Fatih Çelik, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayında belediye personelimizle bir araya gelerek birlikte oruçlarımızı açtık. Belediye hizmetlerinin yerine getirilmesinde özveriyle çalışan personellerimizle iftar sofrasında buluşmanın yeri bizde başkadır. Zara Belediyesi, büyük bir ailedir. Bu ailede yer alan herkesin bir amacı vardır, ilçemize hizmet etmek." dedi.Yalnızca ramazan ayında değil her zaman personelle bir araya geldiklerini belirten Çelik, hizmet kalitesinin arıtılması, vatandaş memnuniyetinin en üst seviyelere çıkması amacıyla çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çalışanları iftar programında buluştu.Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına belediye meclis üyeleri ve...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çalışanları iftar programında buluştu.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına belediye meclis üyeleri ve belediye bünyesinde çalışan işçiler katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Çelik, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayında belediye personelimizle bir araya gelerek birlikte oruçlarımızı açtık. Belediye hizmetlerinin yerine getirilmesinde özveriyle çalışan personellerimizle iftar sofrasında buluşmanın yeri bizde başkadır. Zara Belediyesi, büyük bir ailedir. Bu ailede yer alan herkesin bir amacı vardır, ilçemize hizmet etmek." dedi.

Yalnızca ramazan ayında değil her zaman personelle bir araya geldiklerini belirten Çelik, hizmet kalitesinin arıtılması, vatandaş memnuniyetinin en üst seviyelere çıkması amacıyla çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.