pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

31.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2019 - 10:28
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Çetindağ, mesajında, toplumsal yaşamda önemli...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Çetindağ, mesajında, toplumsal yaşamda önemli yeri olan bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığını ve kaynaştırdığını belirtti.Ramazan ayanı huzur içerisinde geçirdiklerini aktaran Çetindağ, şunları kaydetti:"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kuruluş ayı olan ramazanı hep birlikte uğurluyoruz. Bizleri bayrama ulaştırdığı için Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Bayramlar birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı'nın ülkemizde ve Müslüman aleminde akan kanın durmasını sağlamasını yüce Allah'tan niyaz ediyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm Türk, İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Çetindağ, mesajında, toplumsal yaşamda önemli...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetindağ, mesajında, toplumsal yaşamda önemli yeri olan bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığını ve kaynaştırdığını belirtti.

Ramazan ayanı huzur içerisinde geçirdiklerini aktaran Çetindağ, şunları kaydetti:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kuruluş ayı olan ramazanı hep birlikte uğurluyoruz. Bizleri bayrama ulaştırdığı için Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Bayramlar birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı'nın ülkemizde ve Müslüman aleminde akan kanın durmasını sağlamasını yüce Allah'tan niyaz ediyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm Türk, İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.