pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'nda Asayiş

16.09.2016 - 15:18, Güncelleme: 16.09.2016 - 15:18
 

Kurban Bayramı'nda Asayiş

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesi Emniyet Müdür Vekili Mustafa Dursun, Kurban Bayramı süresince ilçede huzur ve güvenin hakim olduğunu belirtti. Dursun, AA...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesi Emniyet Müdür Vekili Mustafa Dursun, Kurban Bayramı süresince ilçede huzur ve güvenin hakim olduğunu belirtti. Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nın Kurban Bayramı tatilinde hareketli günler yaşadığını belirterek, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin, huzur ve güven içinde ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bayram süresince güvenlik önlemlerini aldıklarını kaydeden Dursun, gerek ilçe girişinde gerekse ilçeye bağlanan kara yollarında kimlik denetim ve kontrollerini Jandarma Komutanlığı ekipleriyle ortaklaşa yürüttüklerini ifade etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesi Emniyet Müdür Vekili Mustafa Dursun, Kurban Bayramı süresince ilçede huzur ve güvenin hakim olduğunu belirtti. Dursun, AA...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesi Emniyet Müdür Vekili Mustafa Dursun, Kurban Bayramı süresince ilçede huzur ve güvenin hakim olduğunu belirtti.

Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nın Kurban Bayramı tatilinde hareketli günler yaşadığını belirterek, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin, huzur ve güven içinde ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Bayram süresince güvenlik önlemlerini aldıklarını kaydeden Dursun, gerek ilçe girişinde gerekse ilçeye bağlanan kara yollarında kimlik denetim ve kontrollerini Jandarma Komutanlığı ekipleriyle ortaklaşa yürüttüklerini ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.