pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı Tatilinin Gözdesi Beypazarı

16.09.2016 - 15:13, Güncelleme: 16.09.2016 - 15:13
 

Kurban Bayramı Tatilinin Gözdesi Beypazarı

Ankara'nın tarih kokan ilçesi Beypazarı, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ziyaretçi aldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nı görme imkanı bulamayanlar, Kurban Bayramı tatilini fırsata çevirdi. Beypazarı ilçesi, Kurban Bayramı'nda çok sayıda yerli turisti ağırladı.İlçedeki tarihi mekanları gezen tatilciler, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden konaklarda konaklama imkanı buldu.İlçenin en çok ziyaretçi çeken yerlerinden Alaeddin Sokak'ı gezen tatilciler, Beypazarı'nda adeta tarihe yolculuğa çıktı.Beypazarı ilçesini gezmek için Konya'dan gelen Ömer Bilge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırsat buldukça ilçeye geldiğini ve konakladığını söyledi.Herkese Beypazarı'nı görmelerini tavsiye eden Bilge, şöyle konuştu: "Beypazarı çok otantik ve çok güzel bir şehir. Beypazarı'na bayram tatillerinde ve diğer tatil zamanlarında gelmeye çalışıyoruz. Beypazarı ilçesinin inanılmaz yemek lezzetleri var. Baklavası, dolması, güveci, kapaması (uruş) harika. Özellikle Suluhan, restore edilmiş. Beypazarı ilçesinde görülmeye değer bir tarihi mekan daha günümüze kazandırılmış. Herkese Beypazarı'nı gezmelerini tavsiye ediyorum."
Ankara'nın tarih kokan ilçesi Beypazarı, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ziyaretçi aldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nı görme imkanı bulamayanlar, Kurban Bayramı tatilini fırsata çevirdi.

Beypazarı ilçesi, Kurban Bayramı'nda çok sayıda yerli turisti ağırladı.

İlçedeki tarihi mekanları gezen tatilciler, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden konaklarda konaklama imkanı buldu.

İlçenin en çok ziyaretçi çeken yerlerinden Alaeddin Sokak'ı gezen tatilciler, Beypazarı'nda adeta tarihe yolculuğa çıktı.

Beypazarı ilçesini gezmek için Konya'dan gelen Ömer Bilge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırsat buldukça ilçeye geldiğini ve konakladığını söyledi.

Herkese Beypazarı'nı görmelerini tavsiye eden Bilge, şöyle konuştu:

"Beypazarı çok otantik ve çok güzel bir şehir. Beypazarı'na bayram tatillerinde ve diğer tatil zamanlarında gelmeye çalışıyoruz. Beypazarı ilçesinin inanılmaz yemek lezzetleri var. Baklavası, dolması, güveci, kapaması (uruş) harika. Özellikle Suluhan, restore edilmiş. Beypazarı ilçesinde görülmeye değer bir tarihi mekan daha günümüze kazandırılmış. Herkese Beypazarı'nı gezmelerini tavsiye ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.