pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:32, Güncelleme: 03.05.2024 - 17:13
 

İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı

İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı

Adıyaman İl Genel Meclis toplantısında 2023 yılı kesin hesap cetveli karara bağlandı.Adıyaman İl Genel Başkanı Mehmet Can Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen, Mayıs ayı oturumunda, okunan 2023 yılı kesin hesap cetveli oylamaya sunularak karara bağlandı.Oturumda konuşan Başkan Erdoğan, “Adıyaman İl Özel İdaresinin çalışma sezonu başlıyor. Yol yapım, yol bakım hizmeti ve su işleri hizmetlerinin yapılması için tüm hazırlıklar yapıldı. Ekiplerimiz sahada çalışıyor. Sezon sonuna kadar hedeflediğimiz hizmetlerin çıtasını yükselteceğiz” dedi.
İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı
Adıyaman İl Genel Meclis toplantısında 2023 yılı kesin hesap cetveli karara bağlandı.
Adıyaman İl Genel Başkanı Mehmet Can Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen, Mayıs ayı oturumunda, okunan 2023 yılı kesin hesap cetveli oylamaya sunularak karara bağlandı.
Oturumda konuşan Başkan Erdoğan, “Adıyaman İl Özel İdaresinin çalışma sezonu başlıyor. Yol yapım, yol bakım hizmeti ve su işleri hizmetlerinin yapılması için tüm hazırlıklar yapıldı. Ekiplerimiz sahada çalışıyor. Sezon sonuna kadar hedeflediğimiz hizmetlerin çıtasını yükselteceğiz” dedi.

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.