pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Iğdır’da gökyüzünde beliren gizemli ışık korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2024 - 20:03, Güncelleme: 13.04.2024 - 19:29
 

Iğdır’da gökyüzünde beliren gizemli ışık korkuttu

Iğdır’da gökyüzünde beliren gizemli ışık korkuttu

Iğdır’da dün akşam saatlerinde gökyüzünde beliren esrarengiz ışık kısa süreli paniğe neden oldu.Iğdır’da dün akşam saatlerinde gökyüzünde beliren esrarengiz ışık herkesi şaşırttı. Ermenistan tarafında saat 19.30 sıralarında gökyüzünde beliren ışık Iğdır’dan da görüldü. Gökyüzünde bir süre görüldükten sonra kaybolan ışık bazı vatandaşlar tarafından ’uçak mı düştü’ yorumlarına neden oldu.
Iğdır’da gökyüzünde beliren gizemli ışık korkuttu
Iğdır’da dün akşam saatlerinde gökyüzünde beliren esrarengiz ışık kısa süreli paniğe neden oldu.
Iğdır’da dün akşam saatlerinde gökyüzünde beliren esrarengiz ışık herkesi şaşırttı. Ermenistan tarafında saat 19.30 sıralarında gökyüzünde beliren ışık Iğdır’dan da görüldü. Gökyüzünde bir süre görüldükten sonra kaybolan ışık bazı vatandaşlar tarafından ’uçak mı düştü’ yorumlarına neden oldu.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.