pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Iğdır’da bayram yoğunluğu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2024 - 18:35, Güncelleme: 09.04.2024 - 18:05
 

Iğdır’da bayram yoğunluğu

Iğdır’da bayram yoğunluğu

Iğdır’da Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yapmak için çarşıya çıkan vatandaşlar mağaza ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.Bayram alışverişi için çarşıya çıkan vatandaşlar son günde mağaza ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşların oluşturduğu yoğunlukla beraber esnaflar mağazaların önlerine de tezgah kurdu. Vatandaşlar bayramlıklarını raflardan tek tek seçerken, esnaflar bayrama özel raflar kurup indirim kampanyaları düzenledi.
Iğdır’da bayram yoğunluğu
Iğdır’da Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yapmak için çarşıya çıkan vatandaşlar mağaza ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.
Bayram alışverişi için çarşıya çıkan vatandaşlar son günde mağaza ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşların oluşturduğu yoğunlukla beraber esnaflar mağazaların önlerine de tezgah kurdu. Vatandaşlar bayramlıklarını raflardan tek tek seçerken, esnaflar bayrama özel raflar kurup indirim kampanyaları düzenledi.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.