pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hüyük’te çilek üreticilerine teknik destek

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 13:32, Güncelleme: 03.05.2024 - 13:11
 

Hüyük’te çilek üreticilerine teknik destek

Hüyük’te çilek üreticilerine teknik destek

Türkiye’nin çilek üretiminde önemli merkezlerinden Konya’nın Hüyük ilçesinde üreticilere teknik destek sağlanıyor.Hüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görevli teknik personel, ilçede çilek yetiştiriciliği yapan çiftçilerle bir araya geldi. Tarımsal üretimde verimliliği sağlamak amacıyla yapılan ziyaretlerde çiftçilere çilek üretiminde ürün kalitesini daha da artırma noktasında teknik bilgi ve destek sağlandı. Üreticilere hastalık ve zararlılarla mücadele yöntemleri konusunda da bilgiler aktarılırken, dikim öncesinde dikkat edilmesi gereken hususlar da anlatıldı. Ziyaretler esnasında üreticilerin karşı karşıya bulunduğu sorunlar da dinlenerek çözüm önerileri sunuldu.
Hüyük’te çilek üreticilerine teknik destek
Türkiye’nin çilek üretiminde önemli merkezlerinden Konya’nın Hüyük ilçesinde üreticilere teknik destek sağlanıyor.
Hüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görevli teknik personel, ilçede çilek yetiştiriciliği yapan çiftçilerle bir araya geldi. Tarımsal üretimde verimliliği sağlamak amacıyla yapılan ziyaretlerde çiftçilere çilek üretiminde ürün kalitesini daha da artırma noktasında teknik bilgi ve destek sağlandı. Üreticilere hastalık ve zararlılarla mücadele yöntemleri konusunda da bilgiler aktarılırken, dikim öncesinde dikkat edilmesi gereken hususlar da anlatıldı. Ziyaretler esnasında üreticilerin karşı karşıya bulunduğu sorunlar da dinlenerek çözüm önerileri sunuldu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.