pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:33, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:59
 

Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi

Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi

SUBÜ Hendek MYO Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencileri, düzenlenen teknik gezi ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü (RUTE) gezerek bilgi aldı.Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencileri, düzenlenen teknik gezi ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) Motor Mükemmeliyet Merkezi’ni ziyaret etti. Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer Cihan ve Öğretim Görevlisi Şenol Ertürk’ün mihmandarlığında düzenlenen teknik gezi ile öğrenciler yetkili isimlerden; enstitünün işleyişi, merkezde yapılan çalışmalar, motor test odası ve aktarma organları test odası hakkında detaylı bilgi aldı.
Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi
SUBÜ Hendek MYO Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencileri, düzenlenen teknik gezi ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü (RUTE) gezerek bilgi aldı.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencileri, düzenlenen teknik gezi ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) Motor Mükemmeliyet Merkezi’ni ziyaret etti. Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer Cihan ve Öğretim Görevlisi Şenol Ertürk’ün mihmandarlığında düzenlenen teknik gezi ile öğrenciler yetkili isimlerden; enstitünün işleyişi, merkezde yapılan çalışmalar, motor test odası ve aktarma organları test odası hakkında detaylı bilgi aldı.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.