pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hem darp edip hem kayda alan şehir zorbaları yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:31, Güncelleme: 03.05.2024 - 17:21
 

Hem darp edip hem kayda alan şehir zorbaları yakalandı

Hem darp edip hem kayda alan şehir zorbaları yakalandı

Isparta’da bir grup gencin bir kişiye yumrukla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sonrası harekete geçen emniyet ekipleri saldırgan 4 genci yakaladı.Isparta Sanayi Mahallesi’nde kerestecilerin bulunduğu alanda bir grup genç, B.Ö. isimli gence yumrukla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahısların sırasıyla gence yumruk ve tokat attıkları, B.Ö.’nün ise kaçarak kurtulduğu anlar yer aldı. B.Ö.’nün olay sonrası Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen T.A., H.A.S., S.U. ve A.G. isimli şahıslar yakalandı.Öte yandan adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.
Hem darp edip hem kayda alan şehir zorbaları yakalandı
Isparta’da bir grup gencin bir kişiye yumrukla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sonrası harekete geçen emniyet ekipleri saldırgan 4 genci yakaladı.
Isparta Sanayi Mahallesi’nde kerestecilerin bulunduğu alanda bir grup genç, B.Ö. isimli gence yumrukla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahısların sırasıyla gence yumruk ve tokat attıkları, B.Ö.’nün ise kaçarak kurtulduğu anlar yer aldı. B.Ö.’nün olay sonrası Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen T.A., H.A.S., S.U. ve A.G. isimli şahıslar yakalandı.
Öte yandan adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.