pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 20:30, Güncelleme: 30.04.2024 - 20:17
 

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları 4 ve 5 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak.HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de yarı final maçları 4 Mayıs Cumartesi günü Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak. İlk yarı final maçında A.P. Yalıkavak ile İzmir Büyükşehir Belediyesi saat 13.00’te karşılaşacak. Diğer yarı final maçı da Konyaaltı Belediyesi ile Kastamonu Belediyesi arasında saat 15.00’te oynanacak.HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası finali ise 5 Mayıs Pazar günü saat 18.30’da başlayacak.
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları 4 ve 5 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak.
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de yarı final maçları 4 Mayıs Cumartesi günü Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak. İlk yarı final maçında A.P. Yalıkavak ile İzmir Büyükşehir Belediyesi saat 13.00’te karşılaşacak. Diğer yarı final maçı da Konyaaltı Belediyesi ile Kastamonu Belediyesi arasında saat 15.00’te oynanacak.
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası finali ise 5 Mayıs Pazar günü saat 18.30’da başlayacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.