pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 20:30, Güncelleme: 03.05.2024 - 20:24
 

Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı

Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı

Mersin’de çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı.Teknik direktör Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Hatayspor’un yeni hocası belli oldu. Hatayspor sezon sonuna kadar teknik direktör Özhan Pulat ile anlaşma sağladı.Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktör Özhan Pulat ile 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Özhan hocamıza ve ekibine hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" denildi.
Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı
Mersin’de çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı.
Teknik direktör Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Hatayspor’un yeni hocası belli oldu. Hatayspor sezon sonuna kadar teknik direktör Özhan Pulat ile anlaşma sağladı.
Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktör Özhan Pulat ile 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Özhan hocamıza ve ekibine hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.