pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hatay’da araç farı çala şahıs yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:45
 

Hatay’da araç farı çala şahıs yakalandı

Hatay’da araç farı çala şahıs yakalandı

Hatay’ın Antakya ilçesinde hırsızlık suçlarına yönelik çalışmada şüpheli 1 şahıs yakalandı.Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hırsızlık suçlarına yönelik çalışmalar çerçevesinde; 30 Nisan tarihinde Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde bir iş yerine baskın yapıldı. Baskın sonucunda iş yerinde yapılan aramada; 193 araç sinyal ve far lambaları, 8 regülatör ve 4 sokak lambası ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken olayla ilgili şüpheli T.A., yakalanarak adli mercilere teslim edildi.
Hatay’da araç farı çala şahıs yakalandı
Hatay’ın Antakya ilçesinde hırsızlık suçlarına yönelik çalışmada şüpheli 1 şahıs yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hırsızlık suçlarına yönelik çalışmalar çerçevesinde; 30 Nisan tarihinde Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde bir iş yerine baskın yapıldı. Baskın sonucunda iş yerinde yapılan aramada; 193 araç sinyal ve far lambaları, 8 regülatör ve 4 sokak lambası ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken olayla ilgili şüpheli T.A., yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.