pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari’ye 35 doktor atandı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:33, Güncelleme: 03.05.2024 - 17:00
 

Hakkari’ye 35 doktor atandı

Hakkari’ye 35 doktor atandı

Hakkari’ye 116. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında 8 pratisyen ve 27 uzman hekim olmak üzere 35 doktor kadrosu tahsis edildi.Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın katkılarıyla Hakkari merkez kadrosuna 4 pratisyen hekim ve 14 uzman hekim, Yüksekova ilçesine 9 uzman hekim, Çukurca ilçesine 1 pratisyen hekim ve 1 uzman hekim, Derecik ilçesine 2 pratisyen hekim ve 1 uzman hekim, Şemdinli ilçesine 1 pratisyen hekim ve 2 uzman hekim olmak üzere toplam 35 yeni doktor kadrosu açıldı. Yapılan kadro tahsislerinin Hakkari ilimize hayırlar getirmesini temenni ederek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı arz ederiz" denildi.
Hakkari’ye 35 doktor atandı
Hakkari’ye 116. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında 8 pratisyen ve 27 uzman hekim olmak üzere 35 doktor kadrosu tahsis edildi.
Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın katkılarıyla Hakkari merkez kadrosuna 4 pratisyen hekim ve 14 uzman hekim, Yüksekova ilçesine 9 uzman hekim, Çukurca ilçesine 1 pratisyen hekim ve 1 uzman hekim, Derecik ilçesine 2 pratisyen hekim ve 1 uzman hekim, Şemdinli ilçesine 1 pratisyen hekim ve 2 uzman hekim olmak üzere toplam 35 yeni doktor kadrosu açıldı. Yapılan kadro tahsislerinin Hakkari ilimize hayırlar getirmesini temenni ederek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı arz ederiz" denildi.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.