pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 19:00, Güncelleme: 01.05.2024 - 18:50
 

Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli

Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli

HAKKARİ (İHA) – Hakkarili bir ailenin yavru sincapları sütle beslediği anlar kameraya yansıdı.Hakkari’de yaşayan bir anne ve çocuklarının yavru sincap şefkati, Vali Ali Çelik’ten büyük destek gördü. Yavru sincapları süt ile besleyen anne ve çocuklarının videosunu sosyal medya hesabında paylaşan Vali Ali Çelik, "Kalbi olan herkes aynı dili konuşur: merhamet ve şefkat. Ve sevgi, tüm canlıları birleştirir, iyileştirir. İyi ki varsınız, dünyayı güzelleştiren güzel insanlar" ifadelerini kullandı.
Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli
HAKKARİ (İHA) – Hakkarili bir ailenin yavru sincapları sütle beslediği anlar kameraya yansıdı.
Hakkari’de yaşayan bir anne ve çocuklarının yavru sincap şefkati, Vali Ali Çelik’ten büyük destek gördü. Yavru sincapları süt ile besleyen anne ve çocuklarının videosunu sosyal medya hesabında paylaşan Vali Ali Çelik, "Kalbi olan herkes aynı dili konuşur: merhamet ve şefkat. Ve sevgi, tüm canlıları birleştirir, iyileştirir. İyi ki varsınız, dünyayı güzelleştiren güzel insanlar" ifadelerini kullandı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.