pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari’de TYP kuraları çekildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 16:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:49
 

Hakkari’de TYP kuraları çekildi

Hakkari’de TYP kuraları çekildi

Hakkari Valiliği bünyesinde istihdam edilmek üzere işe alınacak işçiler için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimleri öncesi geldiği Hakkari’de Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında 2 bin kişilik alım yapacağını duyurmuştu. Bunun üzerine Hakkari Valiliği ile Hakkari Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile hazırlanan Toplum Yararına Program kapsamında Hakkari il merkezi ve Yüksekova ilçesinde istihdam edilecek 650 kişi için başvuru yapan 3 bin 270 kişi arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde kura çekimi yapıldı.İsimleri kurada çıkan vatandaşlar şartları yeri geldiği halde işe başlayacak. Şartları tutmayan için yedek listesinde ismi çıkan vatandaşlar işe alınacak.Kura çekimine Hakkari Noter Vekili Serdar Kundakçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Hakkari’de TYP kuraları çekildi
Hakkari Valiliği bünyesinde istihdam edilmek üzere işe alınacak işçiler için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimleri öncesi geldiği Hakkari’de Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında 2 bin kişilik alım yapacağını duyurmuştu. Bunun üzerine Hakkari Valiliği ile Hakkari Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile hazırlanan Toplum Yararına Program kapsamında Hakkari il merkezi ve Yüksekova ilçesinde istihdam edilecek 650 kişi için başvuru yapan 3 bin 270 kişi arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde kura çekimi yapıldı.
İsimleri kurada çıkan vatandaşlar şartları yeri geldiği halde işe başlayacak. Şartları tutmayan için yedek listesinde ismi çıkan vatandaşlar işe alınacak.
Kura çekimine Hakkari Noter Vekili Serdar Kundakçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.