pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari’de çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 09:30, Güncelleme: 30.04.2024 - 09:22
 

Hakkari’de çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı

Hakkari’de çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 kişi yakalandı.Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıda; 1-27 Nisan tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın nisan ayına oranla analizine ilişkin hazırlanan brifingleri inceleyen Vali Çelik, Hakkari’de 1-27 Nisan tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın nisan ayına oranla hırsızlık suçlarında yüzde 24 oranında azalmasında, narkotik suçlarla mücadele kapsamındaki başarılı operasyonların yüzde 254 oranında artmasında, kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonların yüzde 220 oranında artmasında, dönem içerisinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 şahsın yakalanmasında emeği geçen tüm kolluk görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.Toplantıya, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, birim amirleri ve kurum müdürleri katıldı.
Hakkari’de çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı
HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 kişi yakalandı.
Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıda; 1-27 Nisan tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın nisan ayına oranla analizine ilişkin hazırlanan brifingleri inceleyen Vali Çelik, Hakkari’de 1-27 Nisan tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın nisan ayına oranla hırsızlık suçlarında yüzde 24 oranında azalmasında, narkotik suçlarla mücadele kapsamındaki başarılı operasyonların yüzde 254 oranında artmasında, kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonların yüzde 220 oranında artmasında, dönem içerisinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 şahsın yakalanmasında emeği geçen tüm kolluk görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, birim amirleri ve kurum müdürleri katıldı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.