pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Göztepe, İtalya’daki ikinci maçına çıkıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 12:02, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:49
 

Göztepe, İtalya’daki ikinci maçına çıkıyor

Göztepe, İtalya’daki ikinci maçına çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya’da sürdüren Göztepe, ikinci hazırlık maçında yarın Serie B takımlarından U.S. Cremonese ile karşı karşıya gelecek.Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını İtalya’da gerçekleştirdiği kampla sürdürmeye devam ediyor. İzmir temsilcisi, İtalya kampı çerçevesindeki ilk maçında İtalya Serie C takımlarından FC Legnago Salus ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini Mamah’ın penaltıdan kaydettiği gole 1-0 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılılar, ikinci hazırlık maçında ise Serie B takımlarından U.S. Cremonese ile yarın TSİ 16.00’da karşılaşacak. Bu müsabakayla birlikte Göztepe, İtalya kampındaki hazırlık maçlarını tamamlamış olacak.
Göztepe, İtalya’daki ikinci maçına çıkıyor
Yeni sezon hazırlıklarını İtalya’da sürdüren Göztepe, ikinci hazırlık maçında yarın Serie B takımlarından U.S. Cremonese ile karşı karşıya gelecek.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını İtalya’da gerçekleştirdiği kampla sürdürmeye devam ediyor. İzmir temsilcisi, İtalya kampı çerçevesindeki ilk maçında İtalya Serie C takımlarından FC Legnago Salus ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini Mamah’ın penaltıdan kaydettiği gole 1-0 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılılar, ikinci hazırlık maçında ise Serie B takımlarından U.S. Cremonese ile yarın TSİ 16.00’da karşılaşacak. Bu müsabakayla birlikte Göztepe, İtalya kampındaki hazırlık maçlarını tamamlamış olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.