pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Göçer çocukların oyun ve oyuncak heyecanı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 12:32, Güncelleme: 05.05.2024 - 12:06
 

Göçer çocukların oyun ve oyuncak heyecanı

Göçer çocukların oyun ve oyuncak heyecanı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde elektriğin olmadığı, suyun ise taşımalı olarak götürüldüğü bölgeye giden gönüllüler, göçer çocuklara oyuncak sürprizi yaptı.Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir grup gönüllü genç, topladıkları oyuncaklarla göçer çocuklara sürpriz yaptı. Elektriğin olmadığı, suyun ise tankerlerle taşındığı kırsal Ensar Mahallesi’ne bağlı Mengalan bölgesine giden gençler, bir gün boyunca çocuklarla oyunlar oynadı. Gençlerle birlikte bölgeye giden müzisyenler de çocuklara mini konser verdi. Türk bayrakları dağıtılan çocukların yüzleri de renk renk boyandı.Ağabey ve ablalarıyla çeşitli oyunlar oynayan çocuklara oyuncaklar hediye edildi.
Göçer çocukların oyun ve oyuncak heyecanı
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde elektriğin olmadığı, suyun ise taşımalı olarak götürüldüğü bölgeye giden gönüllüler, göçer çocuklara oyuncak sürprizi yaptı.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir grup gönüllü genç, topladıkları oyuncaklarla göçer çocuklara sürpriz yaptı. Elektriğin olmadığı, suyun ise tankerlerle taşındığı kırsal Ensar Mahallesi’ne bağlı Mengalan bölgesine giden gençler, bir gün boyunca çocuklarla oyunlar oynadı. Gençlerle birlikte bölgeye giden müzisyenler de çocuklara mini konser verdi. Türk bayrakları dağıtılan çocukların yüzleri de renk renk boyandı.
Ağabey ve ablalarıyla çeşitli oyunlar oynayan çocuklara oyuncaklar hediye edildi.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.