pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Giresun’da bir kişi fındık bahçesinde ölü bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 20:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 19:39
 

Giresun’da bir kişi fındık bahçesinde ölü bulundu

Giresun’da bir kişi fındık bahçesinde ölü bulundu

Giresun’da bir kişi fındık bahçesinde ölü olarak bulundu.Merkeze bağlı Çaldağ Çığdibi mevkiinde 54 yaşındaki Bekir Yılmaz’ı hareketsiz halde gören komşuları jandarma ekiplerine haber verdi. İhbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Bekir Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre Yılmaz’da darp ya da ölümüne neden olacak bir iz olmadığı belirlenirken, cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Giresun’da bir kişi fındık bahçesinde ölü bulundu
Giresun’da bir kişi fındık bahçesinde ölü olarak bulundu.
Merkeze bağlı Çaldağ Çığdibi mevkiinde 54 yaşındaki Bekir Yılmaz’ı hareketsiz halde gören komşuları jandarma ekiplerine haber verdi. İhbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Bekir Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre Yılmaz’da darp ya da ölümüne neden olacak bir iz olmadığı belirlenirken, cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.