pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 14:32, Güncelleme: 27.04.2024 - 14:03
 

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Gemlik Belediyesi’nin seyyar satıcı ve kaldırım işgaliyle ilgili mücadelesi aralıksız sürüyor. Kaldırım işgali sebebiyle ceza kesilen bir işletme sahibi, baygınlık geçirdi.Gemlik ilçesinde, belediye zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Seyyar satıcı ve kaldırım işgaline göz açtırmayan ekipler, birçok esnaf ve seyyar satıcıya cezai işlem uyguladı. Kaldırım işgali sebebiyle cezai işlem uygulanan bir esnaf ise baygınlık geçirdi. İlk müdahalesi zabıta ekipleri ve vatandaşlar tarafından yapılan kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı
Gemlik Belediyesi’nin seyyar satıcı ve kaldırım işgaliyle ilgili mücadelesi aralıksız sürüyor. Kaldırım işgali sebebiyle ceza kesilen bir işletme sahibi, baygınlık geçirdi.
Gemlik ilçesinde, belediye zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Seyyar satıcı ve kaldırım işgaline göz açtırmayan ekipler, birçok esnaf ve seyyar satıcıya cezai işlem uyguladı. Kaldırım işgali sebebiyle cezai işlem uygulanan bir esnaf ise baygınlık geçirdi. İlk müdahalesi zabıta ekipleri ve vatandaşlar tarafından yapılan kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.