pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 20:01, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:39
 

Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi

Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde adliyenin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi.Gelibolu ilçesinde Kaymakamlık binası depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle içerisinde bulunan tüm birimleri ile birlikte tahliye edildi. Binada bulunan Gelibolu Adliyesi de tahliye edildi. Çanakkale Barosu tarafından tahliye sonrasında Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinde bulunan binada Gelibolu Adliyesi’nin hizmet vereceği duyuruldu. Baro tarafından yapılan yazılı açıklama da, “Baromuzun müteaddit kereler tüm ilgili mercilere yazılı ve şifahi başvuruları ile Gelibolu Adliyesinin de içinde bulunduğu Kaymakamlık binası, depreme dayanıksız olması sebebiyle içerisinde bulunan tüm birimleri ile birlikte tahliye edilmiştir. 30.04.2024 tarihinden itibaren Gelibolu Adliyesi Kaymakamlık binasının yanı başındaki Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinde bulunan binada hizmet vermektedir. Meslektaşlarımızın bilgilerine sunarız” ifadelerine yer verildi.
Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde adliyenin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi.
Gelibolu ilçesinde Kaymakamlık binası depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle içerisinde bulunan tüm birimleri ile birlikte tahliye edildi. Binada bulunan Gelibolu Adliyesi de tahliye edildi. Çanakkale Barosu tarafından tahliye sonrasında Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinde bulunan binada Gelibolu Adliyesi’nin hizmet vereceği duyuruldu. Baro tarafından yapılan yazılı açıklama da, “Baromuzun müteaddit kereler tüm ilgili mercilere yazılı ve şifahi başvuruları ile Gelibolu Adliyesinin de içinde bulunduğu Kaymakamlık binası, depreme dayanıksız olması sebebiyle içerisinde bulunan tüm birimleri ile birlikte tahliye edilmiştir. 30.04.2024 tarihinden itibaren Gelibolu Adliyesi Kaymakamlık binasının yanı başındaki Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinde bulunan binada hizmet vermektedir. Meslektaşlarımızın bilgilerine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.