pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 09:35, Güncelleme: 29.03.2024 - 09:01
 

Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında 4 ikamete ve 2 işyerine düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ikamet ve 2 işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca bin 539 adet fişek ve 6 adet çeşitli silah parçası ele geçirildi.Operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı
Gaziantep’te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında 4 ikamete ve 2 işyerine düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ikamet ve 2 işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca bin 539 adet fişek ve 6 adet çeşitli silah parçası ele geçirildi.
Operasyonda 4 şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.