pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 14:32, Güncelleme: 04.05.2024 - 14:08
 

Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde tıra çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.Kaza, öğle saatlerinde Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 AFJ 317 plakalı otomobil aynı yönde ilerleyen tıra arkadan çarptı. Kazada ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç sürücünün hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde tıra çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 AFJ 317 plakalı otomobil aynı yönde ilerleyen tıra arkadan çarptı. Kazada ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç sürücünün hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.