pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fıstık kutusunda sakladıkları silahlarla yakalanmışlardı, tutuklandılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:36
 

Fıstık kutusunda sakladıkları silahlarla yakalanmışlardı, tutuklandılar

Fıstık kutusunda sakladıkları silahlarla yakalanmışlardı, tutuklandılar

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince silah ticaretine yönelik yapılan çalışmalar sonucu fıstık kutusunda poşet içinde sakladıkları silahlarla yakalanarak gözaltına alınan 2 şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 Mayıs Perşembe günü silah ticaretine yönelik yürütülen tahkikat sonucu İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen operasyonda, A.B. (27) ve Y.B. (22) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda, fıstık kutusunda poşet içinde 6 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet uzun namlulu otomatik tabanca ile 17 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.Emniyetteki sorguları tamamlanarak sağlık kontrolünün ardından adli makamlara sevk edilen A.B. ve Y.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Fıstık kutusunda sakladıkları silahlarla yakalanmışlardı, tutuklandılar
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince silah ticaretine yönelik yapılan çalışmalar sonucu fıstık kutusunda poşet içinde sakladıkları silahlarla yakalanarak gözaltına alınan 2 şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 Mayıs Perşembe günü silah ticaretine yönelik yürütülen tahkikat sonucu İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen operasyonda, A.B. (27) ve Y.B. (22) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda, fıstık kutusunda poşet içinde 6 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet uzun namlulu otomatik tabanca ile 17 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.
Emniyetteki sorguları tamamlanarak sağlık kontrolünün ardından adli makamlara sevk edilen A.B. ve Y.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.