pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Federasyon başkanından il müdürüne ziyaret

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 12:31, Güncelleme: 05.05.2024 - 12:16
 

Federasyon başkanından il müdürüne ziyaret

Federasyon başkanından il müdürüne ziyaret

Bilecik’te bir takım temaslar için ziyarette bulunan Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile bir araya geldi.Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile istişarelerde bulundu. Spor dallarının geliştirilmesi ve tabana yayılması hususunu ele alan ikili, Bilecik’te de geliştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Federasyon başkanından il müdürüne ziyaret
Bilecik’te bir takım temaslar için ziyarette bulunan Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile bir araya geldi.
Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile istişarelerde bulundu. Spor dallarının geliştirilmesi ve tabana yayılması hususunu ele alan ikili, Bilecik’te de geliştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.