pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Evinden 50 adet tarihi eser çıktı, polisten kaçamadı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 23:00, Güncelleme: 03.05.2024 - 22:33
 

Evinden 50 adet tarihi eser çıktı, polisten kaçamadı

Evinden 50 adet tarihi eser çıktı, polisten kaçamadı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde tarihi eser kaçakçısı olduğu belirlenen bir kişinin evinde yapılan aramada, Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 50 tarihi eser ele geçirildi.Ödemiş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, C.T. adlı bir kişinin evinde tarihi eser bulundurduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılıktan alınan talimat doğrultusunda adrese düzenlenen baskında, Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 33 sikke ve 17 obje ele geçirildi.Polis ekiplerince gözaltına alınan C.T. hakkında adli işlem başlatıldı.
Evinden 50 adet tarihi eser çıktı, polisten kaçamadı
İzmir’in Ödemiş ilçesinde tarihi eser kaçakçısı olduğu belirlenen bir kişinin evinde yapılan aramada, Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 50 tarihi eser ele geçirildi.
Ödemiş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, C.T. adlı bir kişinin evinde tarihi eser bulundurduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılıktan alınan talimat doğrultusunda adrese düzenlenen baskında, Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 33 sikke ve 17 obje ele geçirildi.
Polis ekiplerince gözaltına alınan C.T. hakkında adli işlem başlatıldı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.