pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal'ın Yargılandığı Dava

09.03.2017 - 13:48, Güncelleme: 09.03.2017 - 13:48
 

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal'ın Yargılandığı Dava

Kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla açılan davada, kulüp başkanı Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'da kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla açılan davada, Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuksuz sanıklar Halil Ünal ile Musa Mert Ünal ile tarafların avukatları hazır bulundu. Mazeret bildiren diğer sanıklar duruşmaya katılmadı. Sanıklardan Halil Ünal, yaptığı savunmada, kulübün imza yetkisi kendisinde olduğundan çekleri imzalandığını belirterek, "Normalde topçu çek ister, biz veririz. Çeki ne yapacağı bizi ilgilendirmez. Biz çekleri ödemişizdir. Sonraki olanlar hakkında bilgim yok." dedi.Sanık Musa Mert Ünal ise çeklerde imzasının da cirosunun da bulunmadığını ve olayla ilgisinin olmadığını belirterek, beraatını talep etti.1. Ağır Ceza Mahkemesi Savcısı İhsan Tabur, dosya hakkında mütalaada bulunarak, katılan ve sanıklar arasındaki alacak ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlığın hukuk mahkemelerinde çözümü gereken ihtilaf niteliğinde olduğu ve dolandırıcılık suçunun yasal unsurlarının oluşmaması nedeniyle sanıkların beraatlarını talep etti. Tabur, ayrıca sanıklardan Ethem Şenoğlu’nun vefat etmesi nedeniyle düşme kararı verilmesini istedi.Mahkeme heyeti, Sinan Ören’in avukatının mütalaaya karşı yazılı beyanda bulunmak için süre istemesi üzerine duruşmayı 28 Mart'a erteledi. Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşme gereği kendisine vadedilen dairenin teslim edilmediği, çeklerin de ödenmediği iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Şüpheliler hakkında "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlamasıyla dava açılmıştı.
Kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla açılan davada, kulüp başkanı Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'da kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla açılan davada, Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuksuz sanıklar Halil Ünal ile Musa Mert Ünal ile tarafların avukatları hazır bulundu. Mazeret bildiren diğer sanıklar duruşmaya katılmadı.

Sanıklardan Halil Ünal, yaptığı savunmada, kulübün imza yetkisi kendisinde olduğundan çekleri imzalandığını belirterek, "Normalde topçu çek ister, biz veririz. Çeki ne yapacağı bizi ilgilendirmez. Biz çekleri ödemişizdir. Sonraki olanlar hakkında bilgim yok." dedi.

Sanık Musa Mert Ünal ise çeklerde imzasının da cirosunun da bulunmadığını ve olayla ilgisinin olmadığını belirterek, beraatını talep etti.

1. Ağır Ceza Mahkemesi Savcısı İhsan Tabur, dosya hakkında mütalaada bulunarak, katılan ve sanıklar arasındaki alacak ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlığın hukuk mahkemelerinde çözümü gereken ihtilaf niteliğinde olduğu ve dolandırıcılık suçunun yasal unsurlarının oluşmaması nedeniyle sanıkların beraatlarını talep etti. Tabur, ayrıca sanıklardan Ethem Şenoğlu’nun vefat etmesi nedeniyle düşme kararı verilmesini istedi.

Mahkeme heyeti, Sinan Ören’in avukatının mütalaaya karşı yazılı beyanda bulunmak için süre istemesi üzerine duruşmayı 28 Mart'a erteledi.

Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşme gereği kendisine vadedilen dairenin teslim edilmediği, çeklerin de ödenmediği iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Şüpheliler hakkında "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlamasıyla dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.