pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir için zirai don ve kırağı uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:33, Güncelleme: 03.05.2024 - 17:01
 

Eskişehir için zirai don ve kırağı uyarısı

Eskişehir için zirai don ve kırağı uyarısı

Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde zirai don ve kırağı beklenmesi nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından SARI koduyla yayınlanan uyarı raporuna göre, pazar gününden itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak pazartesi sabah saatlerine kadar Bursa, Bilecik ve Kütahya çevrelerinde salı sabah saatlerine kadar, Eskişehir çevreleri ile Bursa’nın güney ilçelerinde ise hafif kuvvette zirai don hadisesi bekleniyor. Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtiyor.
Eskişehir için zirai don ve kırağı uyarısı
Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde zirai don ve kırağı beklenmesi nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından SARI koduyla yayınlanan uyarı raporuna göre, pazar gününden itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak pazartesi sabah saatlerine kadar Bursa, Bilecik ve Kütahya çevrelerinde salı sabah saatlerine kadar, Eskişehir çevreleri ile Bursa’nın güney ilçelerinde ise hafif kuvvette zirai don hadisesi bekleniyor. Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtiyor.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.