pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elazığ Cimnastik Takımı Mersin yolcusu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 13:32, Güncelleme: 30.07.2023 - 13:07
 

Elazığ Cimnastik Takımı Mersin yolcusu

Elazığ Cimnastik Takımı Mersin yolcusu

Elazığ Cimnastik Takımı’nın da yer alacağı Türkiye Finalleri’nin yeri ve tarihleri belli oldu.Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yarı Final müsabakalarında Elazığ Kız Cimnastik takımı takım halinde aldığı derece ile Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.Trabzon Yomra Cimnastik Salonu’nda gerçekleşen Doğu ve Güneydoğu Anadolu takımlarının katıldığı yarı final müsabakalarında Elazığ Cimnastik takımı, takım halinde elde ettiği başarı ile Elazığ’da bir ilki başararak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye Final müsabakaları 8-10 Ağustos tarihleri arasında Mersin’de gerçekleşecek.
Elazığ Cimnastik Takımı Mersin yolcusu
Elazığ Cimnastik Takımı’nın da yer alacağı Türkiye Finalleri’nin yeri ve tarihleri belli oldu.
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yarı Final müsabakalarında Elazığ Kız Cimnastik takımı takım halinde aldığı derece ile Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
Trabzon Yomra Cimnastik Salonu’nda gerçekleşen Doğu ve Güneydoğu Anadolu takımlarının katıldığı yarı final müsabakalarında Elazığ Cimnastik takımı, takım halinde elde ettiği başarı ile Elazığ’da bir ilki başararak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye Final müsabakaları 8-10 Ağustos tarihleri arasında Mersin’de gerçekleşecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.