pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ekip aracı ile otomobilin karıştığı kaza kameralara yansıdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 10:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 09:45
 

Ekip aracı ile otomobilin karıştığı kaza kameralara yansıdı

Ekip aracı ile otomobilin karıştığı kaza kameralara yansıdı

Denizli’de resmi ekip aracı ile otomobilin kavşakta çarpıştığı kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesi Lise Caddesi’nde seyir halinde olan polis memuru H.G. idaresindeki resmi ekip aracı, Pamukkale ilçesine balı Kıbrıs Şehitler Caddesi’nden Çaybaşı Caddesi istikametine gitmekte olan O.O.’nun kullandığı otomobil ile Lise Kavşağı’nda çarpıştı. Gece yarısı trafik ışıklarının kontrollü geçişe döndüğü sırada meydana gelen kazada resmi ekip aracı ve sivil otomobilde maddi hasar meydana geldi. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ekip aracı ile otomobilin karıştığı kaza kameralara yansıdı
Denizli’de resmi ekip aracı ile otomobilin kavşakta çarpıştığı kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesi Lise Caddesi’nde seyir halinde olan polis memuru H.G. idaresindeki resmi ekip aracı, Pamukkale ilçesine balı Kıbrıs Şehitler Caddesi’nden Çaybaşı Caddesi istikametine gitmekte olan O.O.’nun kullandığı otomobil ile Lise Kavşağı’nda çarpıştı. Gece yarısı trafik ışıklarının kontrollü geçişe döndüğü sırada meydana gelen kazada resmi ekip aracı ve sivil otomobilde maddi hasar meydana geldi. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.