pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Edremit’te şehitlik ve mezarlıklara bayram bakımı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2024 - 11:41, Güncelleme: 08.04.2024 - 11:14
 

Edremit’te şehitlik ve mezarlıklara bayram bakımı

Edremit’te şehitlik ve mezarlıklara bayram bakımı

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın talimatıyla kent genelindeki mezarlık ve şehitliklerde bayram öncesi temizlik ve bakım onarım çalışmaları sıkılaştırdı.Ramazan Bayramı öncesinde mezarlık ve çevrelerinde temizlik çalışmalarını özveriyle sürdüren ekipler; mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemelerini tamamlayarak, mezarlıkları bayram ziyaretleri için hazır hale getiriyorlar.
Edremit’te şehitlik ve mezarlıklara bayram bakımı
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın talimatıyla kent genelindeki mezarlık ve şehitliklerde bayram öncesi temizlik ve bakım onarım çalışmaları sıkılaştırdı.
Ramazan Bayramı öncesinde mezarlık ve çevrelerinde temizlik çalışmalarını özveriyle sürdüren ekipler; mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemelerini tamamlayarak, mezarlıkları bayram ziyaretleri için hazır hale getiriyorlar.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.