pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Edirne’de şiddetli sağanak

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:52
 

Edirne’de şiddetli sağanak

Edirne’de şiddetli sağanak

Edirne’de öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.Edirne’de yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için iş yerlerine ve kapalı alanlara sığınmak zorunda kaldı. Yağışa aldırış etmeden yürüyen vatandaşlar da zaman zaman ilerlemekte güçlük çekti. Etkili olan sağanağın caddelerde ve sokaklarda oluşturduğu su birikintisi, trafikte aksamalara neden oldu.Gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Meteorolojiden yapılan uyarıda, "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor" denildi.
Edirne’de şiddetli sağanak
Edirne’de öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Edirne’de yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için iş yerlerine ve kapalı alanlara sığınmak zorunda kaldı. Yağışa aldırış etmeden yürüyen vatandaşlar da zaman zaman ilerlemekte güçlük çekti. Etkili olan sağanağın caddelerde ve sokaklarda oluşturduğu su birikintisi, trafikte aksamalara neden oldu.
Gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Meteorolojiden yapılan uyarıda, "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor" denildi.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.