pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Düzensiz göçmenler adada mahsur kaldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2024 - 18:32, Güncelleme: 23.05.2024 - 18:01
 

Düzensiz göçmenler adada mahsur kaldı

Düzensiz göçmenler adada mahsur kaldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde karadan ulaşımın bulunmadığı adada mahsur kalan düzensiz göçmenleri Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri kurtardı.Marmaris ilçesinde karadan ulaşımı olmayan bölgede bir grup düzensiz göçmenin olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu ve İlçe Jandarma Karakolu personeli tarafından 7 düzensiz göçmen ile birlikte bir çocuk ortak yapılan çalışma ile yakalandı.
Düzensiz göçmenler adada mahsur kaldı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde karadan ulaşımın bulunmadığı adada mahsur kalan düzensiz göçmenleri Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri kurtardı.
Marmaris ilçesinde karadan ulaşımı olmayan bölgede bir grup düzensiz göçmenin olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu ve İlçe Jandarma Karakolu personeli tarafından 7 düzensiz göçmen ile birlikte bir çocuk ortak yapılan çalışma ile yakalandı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.