pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Düzce’de şiddetli rüzgar ağacı ve direği devirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 22:00, Güncelleme: 03.05.2024 - 21:52
 

Düzce’de şiddetli rüzgar ağacı ve direği devirdi

Düzce’de şiddetli rüzgar ağacı ve direği devirdi

Düzce’de aniden bastıran şiddetli yağış ve rüzgar sebebi ile ağaç ve elektrik direği devrildi.Düzce’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler de su birikintileri oluşurken, Şıralık Mahallesi’nde rüzgarla ile birlikte ağaç devrildi. Devrilen ağaç elektrik tellerine de zarar verince direk de devrildi. Bölgeye ekipler sevk edilip elektrik onarımına başlandı.
Düzce’de şiddetli rüzgar ağacı ve direği devirdi
Düzce’de aniden bastıran şiddetli yağış ve rüzgar sebebi ile ağaç ve elektrik direği devrildi.
Düzce’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler de su birikintileri oluşurken, Şıralık Mahallesi’nde rüzgarla ile birlikte ağaç devrildi. Devrilen ağaç elektrik tellerine de zarar verince direk de devrildi. Bölgeye ekipler sevk edilip elektrik onarımına başlandı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.