pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Doğanşehir’de ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 14:35, Güncelleme: 27.08.2023 - 13:27
 

Doğanşehir’de ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Doğanşehir’de ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremde ağır hasar alan binaların yıkımı sürüyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle 142 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda yapının da hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ederken, enkazlar kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor. Yıkımlar esnasında kolluk kuvvetleri güvenlik önlemleri alıyor.İlçe genelinde yıkım işlemlerinin yıl sonuna doğru tamamlanması hedefleniyor.
Doğanşehir’de ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremde ağır hasar alan binaların yıkımı sürüyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle 142 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda yapının da hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ederken, enkazlar kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor. Yıkımlar esnasında kolluk kuvvetleri güvenlik önlemleri alıyor.
İlçe genelinde yıkım işlemlerinin yıl sonuna doğru tamamlanması hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.