pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Cizre’ye araç ve personel desteği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 10:31, Güncelleme: 05.05.2024 - 10:11
 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Cizre’ye araç ve personel desteği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Cizre’ye araç ve personel desteği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sağanak yağış sonucu sel felaketinin yaşandığı Şırnak’ın Cizre ilçesine ekip ve araç desteği gönderdi.Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’ın Cizre ilçesinde kuvvetli sağanak yağışın etkisiyle yaşanan sel felaketine müdahale etmek için 16 kişilik ekip ve 5 araç görevlendirdi.Açıklamada, Diyarbakır’dan gece saatlerinde yolan çıkan İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan 9 itfaiye eri, 2 araç ve 16 motopomp, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünden 3 personel ve kombine vidanjör, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’ndan ise 4 personel ve 25 tonluk 2 su tankeri, Cizre ilçesindeki çalışmalara destek vereceği kaydedildi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Cizre’ye araç ve personel desteği
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sağanak yağış sonucu sel felaketinin yaşandığı Şırnak’ın Cizre ilçesine ekip ve araç desteği gönderdi.
Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’ın Cizre ilçesinde kuvvetli sağanak yağışın etkisiyle yaşanan sel felaketine müdahale etmek için 16 kişilik ekip ve 5 araç görevlendirdi.
Açıklamada, Diyarbakır’dan gece saatlerinde yolan çıkan İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan 9 itfaiye eri, 2 araç ve 16 motopomp, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünden 3 personel ve kombine vidanjör, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’ndan ise 4 personel ve 25 tonluk 2 su tankeri, Cizre ilçesindeki çalışmalara destek vereceği kaydedildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.